Tolongla Sedar :"( !!
Saturday, 13 April 2013 • 7:32 am • 0 comments
Assalamualaikum dan Selamat Pagi
Rabu , 10 April 2013 , 4.30am - Seorang kawan baik aku Fathi Aizat accident depan betul betul rumah aku . Kejadian tu berlaku agak dashat, Motor dengan kereta . Sampai sekarang dia masih koma ! Aku nak kau bangun ejak Aku tahu kau kuat !! Aku tak tahu tu kawan aku pada mulanya , Keesokkan hari kawan aku mesej aku kata "Qis ejak accident" aku tanya bila "dia xtahu, tapi 50-50" what ????? Aku tanya abah aku siapa accident tu , dia kata anak Fauzi . hah Ejak ! Ejak ! hmmmmmm , Aku jerit semahunyaaa ! Gila tak . dia pernah jadi sebahagian dari hidup aku dan kami sangat rapat sampai sekarang . Kalau aku nak makan ape-ape dia akan belikan bawa kat rumah aku . Mama aku pun sampai suka dekat dia . Setiap kali subuh dia akan kejutkan aku supaya bangun solat . Aku sedih sangat . Kenapa ejakkkk !! Ejak bangunla , Aku janji aku akan tunggu mu sampai mu sedar . Aku janji berapa lama pum . Aku sayang Mu !! Bangunla , mu kang kuat. Bangunlaaa ,, Jangan buat aku sedih setiap hari . Mu kang janji nak jumpa akuuu . Ganti yang xjadi hari tu ! E J A K !!! Sapo nak gerok aku lagi kalau bukan mu , Ejak aku datang hari ni nak melawat mu . Mu bangun deh !! Please pray for him supaya dia bangun dan tersenyum seperti selalu :"(

i will wait for you even it's take for a long time . Aku sayang mu !!! Aku tahu mu kuat . Ya ALLAH berilah dia peluang sekali lagi . Aku tak sangup nak kehilangan dia . Jangan kau ambilnya . Aku taknak dah kehilangan seorang lagi kawan baik lelaki . Cukuplah Arwah Aiman . Aku tak kuat kalau ejak pergi !! Tolongla sedar ejak . Aku Akan Tunggu  mu :")


OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)
Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute, HaHa:p
[Have Been Taken By: Hazwan Hasimuddin]

Chating here ♥
Leave your footprint here
.

.


Awesome people ♥
Thank for following me

.
This owner ♥
Please stand beside me always,H


Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Balqis_H


I LOVE YOU!!