New Life
Friday, 20 July 2012 • 12:15 pm • 0 comments
Hai semua.. lama dah kan tak update blog nim . no story lah jadi nya kan .So, today nk bagitau yang kini dah start new class, new friends, new teachers, new vision, new story, and new life . hehehhe ! tpi best friends is still always ini my mine. Nk story sikit pasal duduk kelas baru ini . kelas ELIT namanya . wooo ! duduk kelas ni cara pembelajaran mestilah kena TOP . pelajar juga harus go go go . cepat . percubaan juga makin dekat . Saya mengambil risiko duduk kelas ini . Selepas percubaan guru-guru akan pilih pulak 5 orang untuk adakan kelas WIBAWA bagi calon-calon yang dikehendaki untuk memperolehi 10A . Pelajar dalam kelas itu no time to play . kami harus bersaing bersama-sama kami untuk mengukuhkan kedudukan kami disana .Kalau kena reject malu nyer . tpi ape buleh buat usaha setakat itu jer yang mampu . tpi tak semestinya SPM tak buleh dapat 10A kalu tak masuk kelas itu . cuma malu lah sikit kena reject .Tpi aku ada pengalaman berada dalam kelas itu , Kau ada??? 




Cepatkan kehidupan ini. pejam celik pejam celik dah nk puasa . hai begitu cepat masa berlalu sehingga kita terpaksa mengejarnye. Begitu SPM . semakin kian mendekat dengar pelajar tingkatan5 . aku harus kuat untuk cover all subject . ahhhhh ! takut pulak fikir pasal ni. mana tak sebab ini berkenaan masa depan . dan tak de siapa pun yang sukakan untuk membaca. and ...... ! enjoy . no time dah . Facebook and Tweet kena slow down dah . Banyakkan hubungan dengan ALLAH . Di bulan puasa ini semolekya cuba untuk membersihkan diri dan mencari ketenangan di jiwa supaya lebih fokus untuk belajar . Ya ALLAH, semoga aku diberkati oleh mu dan segala urusan ku berjalan lancar . AMIN .


Okey let talk about elit class. hmm dalam kelas itu sunyi jer . no fun no laugh ! semua macam teragak-agak untuk menegur . mana tak kami dari engineering yang berbeza kursus terpaksa digabung dalam one class. Dalam kelas pun hidup berpuak-puak. KM dengan KM . KA dengan KA . Dalam makmal pun tetap macam itu . kira macam taknak bergaul and berbaik .. hahahah. pelik bukan ! Cikgu yang masuk kelas itu semua nak test kita punya IQ. Kita ni taklah pandai sangat. tapi RAJA AMRULLAH , jika kau buleh takkan aku takbuleh kan . so you will be my enemy okes. hahahah  Apepun saya suka sangat duduk kelas itu dapat bersaing dengan kawan-kawan . seolah kita juga seorang yang sibuk . 
  


okes jom bersaing untuk mendapat kejayaan di SPM 








OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)
Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute, HaHa:p
[Have Been Taken By: Hazwan Hasimuddin]

Chating here ♥
Leave your footprint here
.

.


Awesome people ♥
Thank for following me

.
This owner ♥
Please stand beside me always,H


Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Balqis_H


I LOVE YOU!!