remove timeline
Thursday, 15 March 2012 • 3:41 pm • 0 comments

Assalammualaikum!
Mesti ramai yang nak sangat tukar kepada old fb kan? Timeline rimas jee -.- betul tak? rimasssssss!! First time guna timeline macam budak baru belajar guna komputer. tak tahu dekat mana friend lists, photos etc. Tension gila time tuh. Tapi bila dah lama tu okay sikit la. Still rimass! lulzz... Bila dah tahu macam mana nak remove timeline memang gila happy! terus try. hoho. so, korang nak try jugak tak? jom lah try! jom jom... korang takkan menyesal. gerenti! kehkeh. 


DOWNLOAD
PILIH BROWSER KORANG (aku guna GoogleChrome. lul)
(VERSION 0.3)


     


Lepas dah siap download, korang tutup browser dan buka balik. Okay tak? Kalau okay jangan lupa diri pulak. Share- sharekan lah dekat kawan korang! Oh! Jangan lupa sharekan kegembiraan korang dekat ruangan komen! Byeeee.... Assalammualaikum....... ^^




OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)
Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute, HaHa:p
[Have Been Taken By: Hazwan Hasimuddin]

Chating here ♥
Leave your footprint here
.

.


Awesome people ♥
Thank for following me

.
This owner ♥
Please stand beside me always,H


Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Balqis_H


I LOVE YOU!!