no hope ♥
Sunday, 25 December 2011 • 11:17 pm • 0 comments
hello boys and girls
hai lama xupdate .. miss lah pulak .. naper? sebab kuat sgat online sampai laptop kena anta hospital ..hheheh
but today nk story sikit sal someone tuh .. adelah .. 
hmm arinim Qis dah tao yg dia dah ada gwe .. bagos utk dio but bad for me .. why ? sebab sy pernah fall in love with him .. hahha .. pe pom bgos .. teruskan utk single .. yippi .. yeh !! 

walaupun terasa lah skit sy sakit hati nih .. tpi nk buat macam mna coz org dh pilih yg lain so, mknnyer dia dah xsuke kiat lh tuh .. sy thu sy byk buat  slah kat awk .. but what can i do ??  dah lah .. no talk about love again .. no no no .. Qis dah xmao dgar dah .. LOVE ! so hurt for me to know . 



hey .. ape nak sedih2 kn sy ader korang yg buleh kongsi story malah sy ader my best friend .. n no matter what kalau sy dpt dia pom xsemestinya dia milik sy selamanya ! betul x?? yehh sy dah hampir lupakan dia .. bantu sy okeh ..
so , xnak story lebih2 .. just nk bgitao yg my feeling was broken by someone !.

                                                                                                    k, mmuaaah ♥





OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)
Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute, HaHa:p
[Have Been Taken By: Hazwan Hasimuddin]

Chating here ♥
Leave your footprint here
.

.


Awesome people ♥
Thank for following me

.
This owner ♥
Please stand beside me always,H


Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Balqis_H


I LOVE YOU!!