♥HEARTSTRING♥
Tuesday, 27 December 2011 • 12:49 pm • 0 comments
hai korang semua .. hari nim nk story sikit ! 
sadlah hari nim coz sy dah xdpt tgok citer ♥HEARTSTRING♥ lg ..
sebb time lappy kena servis arituh diorang format blik .. 
mcm bru lappy kena format .. 
uwauwa

sy minat diorang nim


hmm sedilah sy bru jeh jatuh cinta dgn awak ♥ den awak dah hilang .. hahaha .. hmm citer nim bes sgat .. awk tgok lah kalau nk tao bes x .. filem nim romantik n memang kena dgn jiwa sy yg sukekan org yg romantik nim .haha ! lgipom sy minat giler dgn pelakon nim .. bes sgat .hmm sedihlah , naper jugak aku pi suruh mama servis lappy aku arituh kam .. bkn aper hari tuh masa time online tetiba jah lappy shuting sendiri .. mao xmengamuk ... hmm all gba ilang , music, vidoe .. ahh frusting !

meh sy story sikit sal movie ♥HEARTSTRING♥ nim .. citer dia sal seorg boy nim dio seorg student and penyanyi band.. nama band nya "THE STUPID" hahaha .. den ader budak girl nim dia suh band tuh nyanyi dkt contest dia tpi dia xdpt hadir .. den boy tuh mitak maf tpi girl tuh refuse .. den boy tuh kata kalau dia nynyi lagi di contest tuh u be my slave one month .. wooo ! hehehe dlam masa tuh diorang jatuh cinta ♥ tpi boy tuh dah minat dkat profesor yg mengajar muzik dan tarian diorang .. den dia dpt tahu yg profesor dia dah couple dgn org lain .. boy nim pom mula suka dekat girl tuh .. den dia pom couple .. dia xnk bgi sikit pom girl tuh sakit , dipermalukan, apatah lg sedih .. never ! boy nim xsuka mcm bju couple , keycan couple ! tpi disebbakan girl tuh suke dia rela walau dia malu .. hhahha ! suatu hari waktu dia nk nyanyi di contest boy tuh luka .. tgn dia bleeding .. ahhh tpi dia menyanyi jugakk .. girl tuh dpat twaran buat album di US tpi dia xnak pergi sebab risaukan boy tuh... dan di xtao knpa boy tuh xnak bgitao dia knpa dgn tgn dia ?? sebenarnya boy tuh kena operation tgn dia jadi dio mitak break up dgn girl tuh sebab girl tuh xnak pergi US hanya nk jga boy tuh .. ahh sad kam..                                        
   > CONTINUE...awak semua tgok lah sendirikeh!


Ahh lebih2 pulak sy dgan story2 pulak .. bkn ape just sad lah coz movie tuh dah xder .. hmm awak tgoklah keh ♥HEARTSTRING♥ 15 episode saja .
                                                 
                                                                                                                         I♥KOREA                   

OLDNEW
This owner ♥
Thank for coming


Welcome


Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :)
Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute, HaHa:p
[Have Been Taken By: Hazwan Hasimuddin]

Chating here ♥
Leave your footprint here
.

.


Awesome people ♥
Thank for following me

.
This owner ♥
Please stand beside me always,H


Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Balqis_H


I LOVE YOU!!